Ervaar de industriële revolutie in Anno 1800

Het is het begin van de 19e eeuw en de industriële revolutie staat voor de deur. Een spannende tijd waarin veel beslist zal worden over de toekomst van de wereld. In Anno 1800 komt deze wereld weer helemaal tot leven en ben jij de aangewezen persoon om hier het maximale uit te halen.

Wat is er nieuw?

Anno 1800 wordt gespeeld via de klassieke Anno Gameplay en is dus gemakkelijk op te zetten voor spelers die bekend zijn met eerdere edities. Anno 1800 heeft echter een compleet nieuwe stijl ten opzichte van vorige edities en door middel van nieuwe features die zijn toegevoegd is deze tijdsperiode zeker het ontdekken waard.

In de tijdgeest van de 19e eeuw kun je nu ook specialisten op expeditie sturen op een zoektocht naar roem en rijkdom, de fabrieken zijn veeleisender realistischer dan voorheen en het zwarte goud in Zuid-Amerika speelt een belangrijke rol.

Ook is het mogelijk zijn om Anno 1800 via de Xbox One te spelen waarbij alle nieuwe features toegevoegd zijn en je ook op zo deze tijdsperiode kunt bewonderen.

Doel van het spel

Tijdens het spelen van Anno 1800 heb jij de touwtjes in handen over het verloop van de industriële revolutie. Elke keuze die je maakt heeft gevolgen voor de wereld. Gedurende het spel speel je tegen individuele AI’s die jou keuzes kunnen beïnvloeden of tegengaan. Beslis over industrialisatie, diplomatie en ontdek de wereld van het industriële Europa tot aan de jungle van Zuid-Amerika. 

Luister naar je bevolking, maak de juiste keuzes en kies de beste strategie om zo jouw stempel te drukken op de geschiedenis van de mensheid.

Verkrijgbaar via UbiSoft

Anno 1800 is beschikbaar via de UbiSoft store. Hier kan je kiezen uit de drie verschillende pakketten om deze wereld te ontdekken. Kies het standaardpakket en speel de volledige anno 1800 game of maak gebruik van de gold en complete editie voor het deluxe pakket en toegang tot de season passes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *