Eenvoudig en goedkoop een laptop voor studenten huren

Als student is het leven niet altijd zo goedkoop en daarom ga je op zoek naar oplossingen. Een van de oplossingen is Studiepc. Dankzij hen kan je op een eenvoudige en goedkope manier een laptop huren. Hier kan je als student je schoolwerk op een goedkope manier op  verrichten zonder enige problemen! 

Procedure laptop huren

Als student een laptop bij Studie pc huren is heel eenvoudig. Dit verloopt in 4 eenvoudige stappen:

  • Stap 1: Je kan zelf online uitkiezen welke laptop je wilt huren, er zijn mogelijkheden genoeg.
  • Stap 2: Je kan zelf aanduiden welke extra’s je wilt en wanneer dit gebeurd is, vul je je gegevens in. 
  • Stap 3: Je betaalt heel eenvoudig via IDeal de eerste maand huur alsook een borg. Wanneer je de laptop weer inlevert, krijg je de borg terugbetaalt. 
  • Stap 4: Je krijgt snel thuisbezorgd, meestal binnen 5 werkdagen. Wil je hem sneller? Dan kan je hem ook afhalen! 

Maandelijks opzegbaar

Bij Studiepc.nl kan je een laptop huren voor een half jaar. Wanneer dit half jaar om is, kan je je abonnement maandelijks opzeggen zonder problemen. Je kan dus een half jaar lang genieten van een snelle en krachtige laptop naar keuze. Of het nu voor school of voor hobbydoeleinden is, als student ben je zeker van een ideale laptop voor jou. Op die manier bespaar je maandelijks heel wat geld uit en kan je dit spenderen aan andere leuke dingen! 

Schade of storing? Bel de klantenservice

Wat met schade of storing horen we jou al denken! Dat kan altijd gebeuren en is op zich geen probleem. Het enige wat je dient te doen is contact opnemen met de klantenservice van Studiepc.nl en dit binnen de kantooruren. Zij gaan dit zo snel mogelijk opnemen voor jou en kijken wat er verder moet gebeuren. Je kan ook altijd een verzekering afsluiten tegen schade en diefstal, deze kost 4,95 euro per maand extra. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *